Welkom bij Eywa Healing!


Mijn naam is Gabriella en ik ben de trotste eigenaar van Eywa Healing.

Na jarenlang mensen te hebben geholpen met hun gezondheid als holistische voedingscoach voelde ik de drang om een stap verder te gaan. Dieper graver naar innerlijke kennis en verbinding zoeken met je hart. Het klinkt zo simpel, maar voor velen van ons is dit helaas niet het geval. Door dagelijkse stress, negatieve gedachten of een negatief zelfbeeld is het soms moeilijk om uit een negatieve spiraal te komen, waardoor we helaas weleens in een Burn-out terecht komen. Stress is de nummer 1 ziektemaker in de wereld en daarom wil ik graag dat mensen minder stress gaan ervaren.
Door mijn eigen ervaring begrijp ik dat zowel innerlijke als uiterlijke verzorging hard nodig is. Sinds mijn jonge jaren voel ik mensen aan en begrijp ik hun behoeften. Door het geven van verschillende soorten massages en ceremonies help ik mensen om weer tot zichzelf te komen. Soms is een goed gesprek of een spreekwoordelijke “schop onder je billen” nodig om meer inzicht in jezelf te krijgen. Ik geef niet alleen lifestyle adviezen, maar help je ook om je innerlijke rust en zelfliefde terug te vinden. Want alles wat je nodig hebt dat draag je bij je en al het goede begint bij jezelf.
Door de maatschappelijke druk, veel stress ervaren en je soms angstig voelen is het extra belangrijk om lief voor jezelf te zijn. Ik laat jou zien, voelen en ervaren hoe je lichaam en geest in perfecte harmonie kunnen komen als jij jezelf open durft te stellen om al het negatieve los te laten.
Voel jij de behoefte om weer van jezelf te gaan houden? Neem dan contact met mij op, want ook jij verdient het!